The Yogi Company

The Yogi Company biedt de professional ervaringen, inzichten en tools die hij/zij kan inzetten om te komen tot een goede persoonlijke balans. Dat doen we op een manier die past bij een professional en die direct een herkenbaar effect heeft. Alle mensen die betrokken zijn bij The Yogi Company hebben zelf een achtergrond als high performance professional. We verzorgen workshops, lessen en 1-op-1 begeleiding in een prettige, veilige omgeving op een locatie die bij jou past.

MAARTEN VAN BIJSTERVELDT      https://www.linkedin.com/in/maartenvanbijsterveldt/

SENIOR BUSINESS PROFESSIONAL & INTERNATIONAAL GECERTIFICEERD KUNDALINI YOGA LERAAR


Een senior business professional met een rijke management ervaring in de financiële sector.

Zijn management en business skills combineert Maarten met zijn kennis en ervaring als internationaal gecertificeerd Level 2 Kundalini Yoga leraar.


Zijn aanpak is gericht op duidelijke communicatie, vermindering van stress, verbetering van vitaliteit en het doorbreken van oude, hardnekkige patronen. Maarten biedt jou inzicht door een heldere en praktische toelichting op jouw eigen functioneren en past daarbij yoga tools toe zoals fysieke oefeningen, mediatie en ademhaling, gecombineerd met praktische managementtools.

https://www.linkedin.com/in/maartenvanbijsterveldt/

 

The Yogi Company

Onze visie is dat ieder mens uniek is en een eigen bijzondere rol heeft in de wereld. Iedereen is in staat dit unieke stukje van zichzelf te ontdekken om zo een bewust en waardevol leven te kunnen leiden.
Het wordt echter steeds lastiger dit authentieke karakter bij jezelf te herkennen en toe te passen.

In onze cultuur is zo veel bepaald voor ons dat we eigenlijk steeds minder uitgedaagd worden het unieke, onbeperkte potentieel in onszelf aan te spreken. We creëren patronen die ons niet verder brengen. Het vervelende is dat we daardoor vaak ‘afvlakken’ of in conflict komen met onszelf. Belangrijke voorbeelden hiervan zijn stress, lichamelijke klachten, relatieproblemen of verslaving aan alcohol of drugs. 

Kijk deze promo fim van ABAB om een impresie te krijgen van wat yoga voor een professional kan betekenen


Persoonlijk.Maarten van Bijsterveldt oprichter van THE YOGI COMPANY. 

48 jaar, vader van 3 kinderen en woont in Tilburg.

Maarten is internationaal gecertificeerd Level 2 Kundalini Yoga leraar.


Maarten is met Kundalini Yoga in aanraking gekomen in 2012. Hij was directeur bij een bank, had veel stress, werkte veel uren en had een druk gezinsleven. Hij hield er een erg ongezonde levensstijl op na met ongezond eten en veel alcohol. Dit was vragen om problemen. Hij wist dat hij deze levensstijl niet kon voortzetten, maar hij kreeg het niet voor elkaar om te switchen naar een nieuwe gezondere en meer energieke levenstijl.  

 

Tot hij 'bij toeval' in contact kwam met zijn Kundalini Yoga leraar. Deze herkende zijn worsteling en leerde Maarten met Kundalini Yoga technieken om zijn belemmerende patronen te doorbreken. Door beoefening van kundalini yoga, gecombineerd zijn management skills, ontwikkelde Maarten zich tot waar hij nu staat en heeft hij de vertaalslag kunnen maken naar de zakelijke omgeving. THE YOGI COMPANY werd opgericht, met unieke professionele trainingsprogramma's voor corporate professionals.

 

Maarten:

'Je bent constant in contact met alles wat er om je heen gebeurt. Je hebt een gezin, een relatie, familie. Je hebt werk, vrienden en verplichtingen. Maar je hebt ook doelen, ambities en dromen. En dit alles laat zich soms lastig combineren of is soms te veel. Ik weet als geen ander, dat het soms zelfs zo veel is, dat je het overzicht verliest en je niet weet hoe je dit alles in balans houdt.